skip to Main Content

Els resultats del debat: casc i bici a les ciutats

La DGT va presentar fa unes setmanes el projecte de reforma del Reglament General de Circulació on s’introduïa l’obligatorietat del casc per als ciclistes i que va generar una forta oposició entre les entitats que treballen per la promoció de la bicicleta. Arrel d’aquest anunci es va obrir un debat sobre la gestió la creixent presència de bicicletes a les ciutats, en general, i de com la mesura de l’obligatorietat del casc afectava a la mobilitat de bicicletes, en particular.

 

GESOP ha volgut contribuir a promoure el debat entorn a aquesta qüestió. Per fer-ho va realitzar una enquesta per Internet a una mostra representativa del conjunt de la població i fa unes setmanes va publicar els resultats a través del post: el casc de la bici a debat. A partir d’aquest article va animar als internautes a donar la seva opinió a través d’un breu qüestionari on-line i es va fer una crida a la participació a través del twitter i missatges directes a entitats i persones vinculades d’una manera o altra amb temes de mobilitat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top