skip to Main Content

ISMU: Índex de Satisfacció Municipal 2021

L’ISMU o Índex de Satisfacció Municipal és un instrument que GESOP posa a disposició dels ens locals per avaluar la satisfacció de la ciutadania respecte a la seva localitat.

És un indicador sintètic que resumeix la satisfacció declarada pels i les residents sobre setze aspectes suggerits rellevants per a la vida al municipi.  Per descomptat, tenint en compte, a més, la importància que s’hi atorga.

 

Tot seguit, us presentem l’informe amb els resultats de l’ISMU: Índex de satisfacció municipal 2021 per al conjunt de Catalunya, elaborat a partir de les dades recollides a través de l’Òmnibus de GESOP.

A més, aquest any hem incorporat un nou indicador conjuntural. Per tal de conèixer la valoració de l’actuació municipal enfront de la pandèmia de la COVID-19, hem preguntat la satisfacció entorn aquest aspecte.

 

Clica aquest botó d’aquí sota per accedir a l’informe:

CONSULTA L’INFORME

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top