skip to Main Content

Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

En el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI volem compartir amb vosaltres algunes dades per donar visibilitat a la situació que moltes persones del col·lectiu LGTBI+ viuen dia a dia. Parlem d’identitat, així com les situacions de discriminació i intolerància que encara avui dia moltes d’elles pateixen.

Les dades extretes de l’Enquesta LGTBI de l’Agència de la Unió Europea pels drets fonamentals (FRA: European Union Agency for Fundamental Rights) ens indiquen, per exemple, una població LGTBI a Espanya molt dividida entre les persones que mostren la seva identitat LGTBI i les que no:

  • Un 26% de les persones LGTBI espanyoles han mostrat moltes vegades la seva identitat.
  • Un 27% l’han mostrat força vegades.
  • Un 24% algunes vegades.
  • I un 23% de les persones LGTBI a Espanya no han mostrat mai la seva identitat.

 

D’altra banda, pel que fa a les situacions de discriminació que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI a Espanya al llarg de la seva vida, en destaquen les viscudes en l’àmbit laboral (un 64% de persones del col·lectiu LGTBI diuen haver-ne patit), en els serveis sanitaris (33%) i en l’accés a l’habitatge (18%).

 

Dóna un cop d’ull a la nostra infografia per conèixer més dades en relació amb la visibilització, discriminació i percepció d’intolerància entorn el col·lectiu LGTBI a Espanya i Europa:

(Clica damunt la imatge d’aquí sota per accedir a la infografia)

 

Accedeix a la infografia!

 

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top