skip to Main Content

Estan contents els catalans de viure als seus municipis?

El dia 22 de maig farà un any que hi va haver eleccions municipals. Ens sembla un bon moment per mesurar quin és l’estat d’opinió que hi ha a Catalunya enfront la realitat municipal. L’Índex de Satisfacció Municipal de GESOP és la reunió de les opinions d’una mostra significativa de persones de Catalunya sobre la localitat on viuen. Clicant la imatge, podreu veure els resultats pel conjunt de Catalunya i per dimensió de municipi. […]


Us agrada viure al vostre municipi? Teniu una bona oferta de serveis? N’esteu satisfets? Els serveis sanitaris, els educatius, la convivència amb els vostres veïns… com valoreu aquesta realitat més pròxima? I l’ajuntament, com ho fa? Li posaríeu un 6,2 a la gestió del vostre ajuntament?

Amb aquestes dades GESOP vol donar a conèixer un projecte dissenyat pensant amb la realitat municipal. Un instrument perquè els municipis tinguin la seva enquesta i la puguin comparar amb la del conjunt de Catalunya i amb la dels municipis de la mateixa dimensió. Un instrument amb un qüestionari igual per tots, però amb alguna pregunta pròpia per a cadascú. Un instrument adaptat al moment actual.

Demaneu-nos informació. Animeu-vos!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top