skip to Main Content

El Periódico i GESOP publiquen la base de dades de l’onada de primavera del Baròmetre Polític de Catalunya

Tal com es va fer el passat mes de març amb el Baròmetre Polític d’Espanya, El Periódico de Catalunya ha decidit publicar a la seva web les tabulacions i la base de dades completa de l’onada de primavera del Baròmetre Polític de Catalunya, elaborada per GESOP, i que es va publicar a El Periódico els dies 13 i 14 de maig. […]

 

 

Amb la publicació de la base de dades, El Periódico de Catalunya i GESOP posen a disposició dels investigadors del nostre país les entranyes del sondeig, perquè puguin fer la seva pròpia explotació de les dades i analitzar-ne els resultats amb total llibertat.

A la base de dades es recull tota la informació obtinguda a l’enquesta de forma desagregada, és a dir, totes les respostes que han donat cadascun dels individus entrevistats a cadascuna de les preguntes del qüestionari. A les taules podreu consultar els resultats de totes les variables del qüestionari creuats segons els segments de població més significatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top