skip to Main Content
Кракен ссылка кракен ссылка Блэкспрут ссылка блэкспрут ссылка

El Periódico i GESOP publiquen la base de dades de l’última enquesta publicada

En un exercici de transparència pioner al nostre país, El Periódico de Catalunya ha decidit publicar a la seva web la base de dades completa de la seva darrera enquesta publicada, elaborada per GESOP. Es tracta del Baròmetre Polític d’Espanya, en la seva edició d’hivern, que es va publicar a aquest diari els dies 4 i 5 del mes de març de 2012. […]

Amb la publicació de la base de dades, El Periódico de Catalunya i GESOP posen a disposició dels investigadors del nostre país les entranyes del sondeig, perquè puguin fer la seva pròpia explotació de les dades i analitzar-ne els resultats amb total llibertat.

A la base de dades es recull tota la informació obtinguda a l’enquesta de forma desagregada, és a dir, totes les respostes que han donat cadascun dels individus entrevistats a cadascuna de les preguntes del qüestionari. Evidentment, no s’inclouen aquelles variables que podrien identificar de forma unívoca l’individu entrevistat, per tal de preservar el seu anonimat.

La web de El Periódico de Catalunya també ofereix les tabulacions de resultats (absoluts, percentatges verticals i percentatges horitzontals), per a que tothom qui tingui interès pugui analitzar els resultats de totes les variables del qüestionari creuats segons els segments de població més significatius (en funció del sexe, l’edat, el lloc de residència, el nivell formatiu, el record de vot, etc.).

A la web de El Periódico, també podeu accedir a l’enquesta publicada, així com a l’article sobre la mateixa elaborat per la Directora de GESOP, Àngels Pont.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top