skip to Main Content

Impacte econòmic de la COVID19: Percepció

Vuitena setmana de confinament i comencem a veure l’impacte econòmic de la COVID19. L’economia ha anat guanyant terreny cada vegada més en els debats polítics, mediàtics i fins i tot socials. I és que els dos mesos de confinament i d’aturada de molts sectors han provocat convulsions en l’àmbit laboral i econòmic de moltes famílies, empreses i al conjunt del país.

Al llarg de les diverses setmanes del nostre seguiment hem anat presenciant com la confiança vers una recuperació econòmica propera ha anat diminuint. De la mateixa manera que ha augmentat la incertesa laboral.

Consulta l’evolució de la percepció econòmica amb la nostra infografia!
(Clica damunt de la imatge per veure-la en gran. A més, podràs descarregar-la en arxiu PDF.)

impacte ecoòmic de la COVID19 percepció

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top