skip to Main Content

El turisme a Catalunya (actualització 2019)

El turisme a Catalunya comença a agafar moviment. I és que ens hem endinsat al mes d’Agost, per moltes persones un mes molt anhelat després d’un llarg confinament i una trontollosa època de “desescalada”.

Des de GESOP hem volgut actualitzar les dades sobre el turisme mostrant una evolutiva fins a les dades provisionals del 2019. A més, tenint també una mirada al futur, aquesta actualització ens servirà per poder analitzar l’any vinent el que ha suposat la pandèmia per aquesta temporada.

Compartim amb vosaltres la nostra infografia interactiva amb una pinzellada de les dades que hem escollit:

el turisme a catalunya 2020

 

 

Vols fer memòria de com era la infografia original l’any passat? Clica aquí per accedir-hi:

El turisme a Catalunya i Barcelona (2019)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top