skip to Main Content

Breu de Dades: La Població Mundial

breu de dades la població mundial

En plena crisi de la COVID-19 hem elaborat un Breu de Dades demogràfic amb les dades de la població mundial. La voluntat de fer aquesta recollida i visualització de dades ha sigut obtenir de manera gràfica i clara una representació de la població mundial abans que la pandèemia afectés el món sencer.

Hem pensat que l’estudi o aproximació a través de les piràmides de població és una bona via. Ens permet, per una banda, fer un repàs de com està el món avui, com parla la demografia de les condicions de vida dels diferents indrets, i alhora, per l’altra, ens serveix com a diagnosi prèvia a l’anàlisi de les conseqüències del COVID-19 en la demografia de cada país.  Així, amb l’objectiu encarat vers el futur, d’aquí a uns dos o tres anys reelaborarem aquest Breu per poder tenir una visió real de l’impacte que aquesta malaltia ha tingut arreu del món.

En aquest Breu de Dades: La Població Mundial podreu trobar:

  • Les piràmides de població dels països més poblats.
  • Les dades de població, així com la proporció dels més joves i dels més grans.
  • L’esperança de vida.
  • L’ingrés nacional brut per càpita.

 

Esperem que sigui del vostre interès.

DESCARREGA’T EL BREU!

 

 

Font de Dades:

United States Census i ONU

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top