skip to Main Content

Breu de dades (41): La població escolar de P3 a 4t d’ESO

Fa tan sols una setmana que molts nens i nenes van començar el curs 2019-2020. Nosaltres ens hem volgut sumar a l’inici del curs actualitzant les dades de l’anterior breu sobre la població escolar (del curs 2018-2019) amb l’objectiu de poder seguir veient l’evolució d’aquest segment de població. Amb aquest breu de dades podreu conèixer, entre moltes altres coses, quants alumnes hi ha a les escoles catalanes, quin és el curs que té més nois i noies estudiant, la distribució entre escoles públiques i privades, o quants nois i noies de nacionalitat estrangera hi ha a les aules catalanes.

Esperem que aquest nou breu sigui del vostre interés!

Descarrega’t el breu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top