skip to Main Content

Breu de dades (41): La població escolar de P3 a 4t d’ESO

breu de dades població escolar

Fa tan sols una setmana que molts nens i nenes van començar el curs 2019-2020. Nosaltres ens hem volgut sumar a l’inici del curs actualitzant les dades de l’anterior breu sobre la població escolar (del curs 2018-2019) amb l’objectiu de poder seguir veient l’evolució d’aquest segment de població. Amb aquest breu de dades podreu conèixer, entre moltes altres coses, quants alumnes hi ha a les escoles catalanes, quin és el curs que té més nois i noies estudiant, la distribució entre escoles públiques i privades, o quants nois i noies de nacionalitat estrangera hi ha a les aules catalanes.

Esperem que aquest nou breu sigui del vostre interés!

Descarrega’t el breu

This Post Has One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top