skip to Main Content

Participem en la V Jornada de Networking de l’Espai Làbora

Estand de GESOP a la V Jornada Networking de l’Espai Làbora

 

      El passat dilluns 13 de Maig vam participar en la cinquena Jornada de Networking de l’Espai Làbora, aquesta jornada és una aproximació entre diferents entitats socials, empreses i ciutadania per a fomentar l’ocupació i la inclusió social dins del marc del Programa Làbora. Aquest consisteix en un servei de l’Ajuntament de Barcelona que té per objectiu promoure la inserció al mercat laboral de persones amb dificultats particulars d’inserció.

      Com a empresa compromesa en la responsabilitat social corporativa, a GESOP col·laborem amb el programa i vam repetir, per tercer any consecutiu, la nostra assistència a les jornades. Dues treballadores i la directora de Recursos Humans van assistir-hi amb la finalitat d’aportar el nostre granet de sorra a la societat, donar a conèixer l’empresa i facilitar l’accés de la ciutadania a contactar amb empreses com la nostra i trobar-hi oportunitats laborals. “Es tracta de persones que posen molt interès a fer la seva feina el millor possible. Com a empresa ens aporta molt ser pròxims a elles! Ens aporta formació, coneixement, diversitat de competències, etc.“, comenta l’Ana Andreu, directora de Recursos Humans.

      Durant la jornada les persones assistents van poder tenir entrevistes amb prop de 70 empreses per mirar de cobrir llocs de treball o passar a formar part de les borses, entre les que hi érem nosaltres. Vam realitzar una trentena d’entrevistes en les quals, a més d’escoltar l’experiència vital de cada persona, vam explicar en què consisteix GESOP, la cultura que l’envolta i la manera en què treballem. Com a gabinet d’experts en estudis socials i opinió pública, sovint estem al servei de les demandes dels clients referents a diversos projectes, sent així el nostre volum de feina força fluctuant. “Tanmateix, treballem amb les diferents administracions per a millorar aquesta situació i permetre que la contractació també millori, així com les condicions de les persones i la societat. Perquè Làbora pretén això mateix: millorar les condicions de les persones i, alhora, millorar com a societat, com a ciutat. I nosaltres, GESOP, ens hi sumem!“, afirma l’Ana encoratjada.

      Làbora representa un teixit de col·laboració fonamental atenent a més de 23.000 persones i que l’any 2018 ha aconseguit que se signessin més de 2.500 contractes, assolint així un nou rècord. Es tracta d’una iniciativa en la què hi ha invertits 3,2 milions d’euros, dels quals l’Ajuntament aporta el 90% i la resta entre les entitats i federacions ECASFEICAT i Creu Roja.

      Des de GESOP volem animar a la resta d’empreses a participar en aquest programa, ja que no sols les ajudarà en el procés de captació de talents i augment de la productivitat, sinó que crearà una cadena de valor més enllà del món empresarial, fomentant la igualtat d’oportunitats i implicant-se en la societat perquè aquesta millori entre tots i totes.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top