skip to Main Content

Breu de dades (35): La població infantil a Catalunya. // 10 anys de Breus

 

Aquest any celebrem deu anys del primer Breu de Dades que vam publicar. Per celebrar-ho, actualitzem les dades d’aquell primer Breu, sobre la població infantil a Catalunya, que estava inspirat en el creixement protagonitzat per persones nouvingudes de diversos orígens que havien arribat a un país en plena expansió econòmica. L’actualització d’aquella informació mostra algunes dades que posen de relleu l’impacte sobre la població infantil de la crisi econòmica viscuda en aquesta última dècada.

A GESOP ens caracteritzem, entre d’altres aspectes, per la nostra implicació i transparència a l’hora de realitzar estudis de caire social que ens permeten apropar-nos a la realitat més actual possible. Com ja apuntàvem fa deu anys a l’iniciar aquest projecte, considerem essencial poder donar a conèixer les dades bàsiques amb les que treballem, sobretot quan aquestes provenen de fonts oficials i acaben sent informació prèvia o complementària a projectes actuals. Els Breus de Dades són una publicació pròpia de GESOP que pretenen posar aquesta informació a l’abast de tothom que ho desitgi i en tingui interès.

Esperem fer-ne molts més i que els gaudiu consultant-los, com ho fem nosaltres elaborant-los!

Descarrega’t el Breu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top