skip to Main Content

Breu de dades (32): La població escolar: de P3 a 4t d’ESO

Breu de dades (32): la població escolar: de P3 a 4t d'ESO.

 

      Actualització de les dades de la població escolar a Catalunya del curs 2018-2019. En aquest document es trobareu el volum de la població mes jove de Catalunya i de com aquesta es distribueix per les diferents etapes educatives fins als 16  anys.

Amb el breu podreu saber, entre altres coses, quants alumnes hi ha a les escoles catalanes, quin és el curs que té més nois i noies estudiant, les tendències dels propers anys, si hi ha més alumnes en escoles públiques o privades, o quants nois i noies de nacionalitat estrangera.

Descarrega’t el breu
This Post Has 2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top