skip to Main Content

Breu de dades (30): la població escolar: de P3 a 4t d’ESO

Breu de dades (30): La població escolar: de P3 a 4t d'ESO.

      Aprofitant l’inici del curs escolar 2017 – 2018, des de GESOP hem recollit algunes dades per fer un nou Breu de dades que ens permeti fer-nos una idea del volum d ela població jove que hi ha a Catalunya i de com es distribueix per les diferents etapes educatives fins als 16 anys. Amb ell podreu conèixer, entre moltes altres coses, quants alumnes hi ha a les escoles catalanes, quin és el curs que té més nois i nies estudiant, la distribució entre escoles públiques i privades, o quants nois i noies de nacionalitat estrangera hi ha a les aules catalanes.

Esperem que aquest nou breu us sigui d’interès.

Descarrega’t el breu

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top