skip to Main Content

Un de cada cinc catalans ha anat en alguna ocasió a la gran festa de Berga: La Patum

Aquesta setmana comença a Berga La Patum, una de les festes més tradicionals i multitudinàries que es celebren a Catalunya. Tal i com vam fer amb la Feria de Abril i l’Aplec del Cargol, a GESOP hem volgut aprofitar l’ocasió per presentar algunes dades sobre l’assistència dels catalans a aquesta festa.

 

 

Segons les dades recollides:

 

    • El 19,5% dels catalans ha assistit alguna vegada a La Patum de Berga, i un 7,6% hi ha anat més d’una vegada.

 

    • Pràcticament no hi ha diferències entre els residents a les diferents àrees geogràfiques analitzades. Però sí diuen més haver-hi assistit les persones que tenen entre 45 i 59 anys.

 

 

A continuació us presentem el detall de les dades.

 

 

 

 

FITXA TÈCNICA. Tècnica d’investigació: Entrevista telefònica assistida per ordinador. Àmbit geogràfic: Catalunya. Univers: Població de 16 i més anys residents a llars amb telèfon i que porten més d’un any vivint a Catalunya. Dimensió de la mostra: 1.600 entrevistes. Tipus de mostreig: Afixació no proporcional a raó de 400 entrevistes segons els següents àmbits geogràfics: Barcelona ciutat, resta de l’Àrea Metropolitana, resta de la Regió Metropolitana i resta de Catalunya. Mostra estratificada per dimensió de municipi dins de cada àmbit, amb selecció aleatòria de les llars i quotes creuades de sexe i edat per a la selecció final de la persona a entrevistar. Per l’obtenció dels resultats, les dades s’han ponderat d’acord al pes real de cadascun dels àmbits territorials. Error de la mostra: L’error mostral és de ± 2,49% per al total d’entrevistes, calculat amb un nivell de confiança del 95,5% si p=q=0,5. Per a cada un dels àmbits territorials l’error mostral és de ± 4,9% per un nivell de confiança del 95,5% i màxima indeterminació (p=q=0,5). Treball de camp: S’ha realitzat entre el 21 i el 25 de gener de 2013.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top