skip to Main Content

EL PERIÓDICO i GESOP publiquen el fitxer de dades de l’enquesta preelectoral sobre el 25N

El Periódico de Catalunya posa a disposició dels ciutadans, a través de la seva web, el fitxer de dades i les tabulacions de l’enquesta preelectoral realitzada per GESOP sobre els comicis del proper 25 de novembre, els resultats de la qual va publicar el diumenge 30 de setembre i el dilluns 1 d’octubre. D’aquesta manera, El Periódico i GESOP mantenen l’exercici de transparència iniciat enguany amb els baròmetres d’Espanya, Catalunya i Barcelona. […]

Amb la publicació del fitxer de dades, El Periódico de Catalunya i GESOP posen a disposició dels investigadors del nostre país les entranyes del sondeig, perquè puguin fer la seva pròpia explotació de les dades i analitzar-ne els resultats amb total llibertat.

A la base de dades es recull tota la informació obtinguda a l’enquesta de forma desagregada, és a dir, totes les respostes que han donat cadascun dels individus entrevistats a cadascuna de les preguntes del qüestionari. A les taules podreu consultar els resultats de totes les variables del qüestionari creuats segons els segments de població més significatius.

Recordeu també que podeu consultar l’article elaborat per la Directora de GESOP, Àngels Pont, sobre l’enquesta publicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top