skip to Main Content

Breu de dades (15): La població del món.

      El nou breu que teniu a les mans té la voluntat de mostrar-vos de forma molt gràfica algunes dades que són vitals per entendre l’evolució actual i futura del món, tant globalment com als diferents indrets. Es tracta, bàsicament, d’una mirada a través de les piràmides de població dels diferents continent i dels països més poblat del món.

La demografia i les seves previsions estan al darrere de moltes, sinó la majoria, de les decision que es prenen tant al sector públic com al privat. El que podeu veure a continuació només n’és un petit tast.

En concret, a les següents pàgines hi podreu trobar:

  • Les piràmides de població dels països més poblats del món. També de Catalunya.
  • Els totals de població, amb el nombre de joves i de gent gran.
  • L’esperança de vida.
  • L’Ingrés Nacional Brut per càpita.
Descarrega’t el breu

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top