skip to Main Content

El Periódico i GESOP publiquen la base de dades de l’onada d’estiu del Baròmetre d’Espanya

Novament, El Periódico de Catalunya posa a disposició dels seus lectors, a través de la seva web, la base de dades i les tabulacions de l’onada d’estiu del Baròmetre Polític d’Espanya, els resultats de la qual va publicar els dies 25 i 26 de juny. D’aquesta manera, El Periódico i GESOP mantenen l’exercici de transparència iniciat en anteriors onades del Baròmetre d’Espanya, així com del Baròmetre de Catalunya i del Baròmetre de la ciutat de Barcelona. […]

Amb la publicació de la base de dades, El Periódico de Catalunya i GESOP posen a disposició dels investigadors del nostre país les entranyes del sondeig, perquè puguin fer la seva pròpia explotació de les dades i analitzar-ne els resultats amb total llibertat.

A la base de dades es recull tota la informació obtinguda a l’enquesta de forma desagregada, és a dir, totes les respostes que han donat cadascun dels individus entrevistats a cadascuna de les preguntes del qüestionari. A les taules podreu consultar els resultats de totes les variables del qüestionari creuats segons els segments de població més significatius.

Recordeu també que podeu consultar l’article elaborat per la Directora de GESOP, Àngels Pont, sobre l’enquesta publicada.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top