skip to Main Content

El Periódico i GESOP publiquen la base de dades del Baròmetre de la ciutat de Barcelona

Tal com ve fent els últims mesos amb el Baròmetre Polític de Catalunya i el Baròmetre Polític d’Espanya, El Periódico de Catalunya ha decidit publicar a la seva web les tabulacions i la base de dades completa del Baròmetre de la ciutat de Barcelona, elaborat per GESOP i que es va publicar a El Periódico els dies 19 i 20 de juny. […]

Amb la publicació de la base de dades, El Periódico de Catalunya i GESOP posen a disposició dels investigadors del nostre país les entranyes del sondeig, perquè puguin fer la seva pròpia explotació de les dades i analitzar-ne els resultats amb total llibertat.

A la base de dades es recull tota la informació obtinguda a l’enquesta de forma desagregada, és a dir, totes les respostes que han donat cadascun dels individus entrevistats a cadascuna de les preguntes del qüestionari. A les taules podreu consultar els resultats de totes les variables del qüestionari creuats segons els segments de població més significatius.

Als següents enllaços podeu veure l’enquesta publicada a EL PERIÓDICO:

 

També podeu consultar l’article elaborat per la Directora de GESOP, Àngels Pont, sobre l’enquesta publicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top