skip to Main Content

L’Òmnibus de GESOP: Tres anys d’Òmnibus

 

Comencem a recollir les preguntes per a l’onada de primavera de l’Òmnibus de GESOP. Si hi voleu participar, envieu-nos les vostres preguntes abans del 18 d’abril (consulta la fitxa amb les característiques metodològiques i preus).

L’Òmnibus de GESOP ofereix la possibilitat de fer consultes periòdiques sobre temes que resultin d’interès tant a empreses privades com administracions públiques o entitats del tercer sector, d’una manera àgil i econòmica. Serveix per fer seguiment de temes o variables en el temps o per consultar sobre qüestions concretes en un moment concret.

 

Aquest servei va començar l’any 2008. Al llarg d’aquests gairebé quatre anys hem realitzat 16 onades, a raó de quatre per any coincidint amb l’estiu, la tardor, l’hivern i la primavera, amb 1.600 enquestes cadascuna. Això suposa un total de 25.600 entrevistes per a un elevat nombre de clients de característiques molt diferenciades. […] Cada consulta recull l’opinió d’una mostra representativa de la població resident a Catalunya, incloent els nouvinguts. Al llarg d’aquest temps, els entrevistats formen un petit mostrari del que pensen els catalans, que es pot extrapolar a tots els residents del país.  Per comprovar-ho tenim les dades de caràcter sociodemogràfic que es recullen a cadascun dels estudis i que es comparen amb les que s’extrauen de fonts oficials. Els resultats són una bona prova de la consistència de les dades procedent de l’Òmnibus. Podeu veure-ho al document tres anys d’Òmnibus.

 

Aquestes 16 onades han permès realitzar preguntes sobre una gran varietat de temes. Per posar alguns exemples es pot citar l’ús d’Internet, els mòbils i les xarxes socials (tardor de 2011), la crisi econòmica (hivern 2012) o el sentiment nacional en relació amb la manifestació de juliol de 2010, entre d’altres.

 

Consulta el document complet

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top